Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Το ΕΕΑ σε βοηθάει να φτιάξεις το ηλεκτρονικό σου κατάστημα!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, πρωτοπόρο σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, δείχνει άλλη μία φορά το δρόμο για το μέλλον, δίνοντας στα μέλη του τη δυνατότητα για δημιουργία δωρεάν e–shop/website.

Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, το ΕΕΑ ξεκινάει το πρόγραμμα «Ευφυής Ψηφιακή Πλατφόρμα» και προχωράει στην υποστήριξη των μελών του με την δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων για τα μέλη του. Ταυτόχρονα θα προσφέρει στα μέλη του την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε το ηλεκτρονικό τους κατάστημα να έχει στέρεες βάσεις. Το ΕΕΑ υποστηρίζει τα μέλη του για κάθε τι που θα χρειαστούν ώστε να περάσουν επιτυχημένα στην επόμενη εποχή, σε αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι ένα καθοριστικό βήμα για το μέλλον και το ΕΕΑ το κάνει πρώτο, στηρίζοντας έμπρακτα την επιχειρηματικότητα. Η πανδημία ανέδειξε όλα τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου που σήμερα οι συνολικές πωλήσεις του διεθνώς πλησιάζουν τα 35 τρις δολάρια, ενώ και η σχετική μελέτη που εκπόνησε το ΕΕΑ δείχνει ότι πλέον οι επιχειρήσεις πρέπει να θέσουν ως προτεραιότητα τους την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.